Conventionele palletrekken

Het stapelen van palletten kan op verschillende manieren. Afhankelijk van een aantal criteria kan een perfecte magazijninrichting bekomen worden. Conventionele palletrekken zijn de eenvoudigste oplossing.

Reksysteem voor alle soorten pallets en goederen

Een standaard of conventioneel palletstelling is een modulair stapelsysteem dat het toelaat om alle soorten goederen op te slaan. Meestal gaat het om gepalletiseerde goederen dewelke makkelijk met een heftruck of smalle gangen truck kunnen gestapeld worden. Een hoogbouwtruck kan moeiteloos allerhande soorten palletten stockeren op de palletstelling.

Een palletstelling bestaat uit een modulair rekkensysteem dat bestaat uit staanders en liggers. Samen vormen ze een stevig geheel om palletten te stapelen. Dankzij het modulair sytseem kan men makkelijk andere soorten palletrekken aanbouwen.

De elementen van de palletstelling zijn afgewerkt met een hoogwaardige epoxy poeder coating en zijn zeer sterk.

Welk palletrek kiezen?

Over het algemeen kan men stellen dat een palletrek gekozen worden aan de hand van een aantal criteria zoals het totaal aantal pallets, de hoogte van de opslagruimte, manier van logistieke handeling en het totaalgewicht van de goederen. Gewicht en afmeting zijn de belangrijkste criteria.

Een palletrek kan enkelvoudig of dubbelvoudig geplaatst worden. Er wordt meestal voor een dubbele palletstelling gekozen als het aan beide zijden van de stelling een gang kan voorzien worden om de pallets aan- en af te voeren.

Soorten palletrekken

Er bestaan veel verschillende soorten opslagsystemen voor magazijnen, loodsen en opslagruimtes. Elk hebben ze hun eigen eigenschappen en helpen bij de voorraadbeheer en magazijnbeheer van goederen op pallets. Dit zijn de meest voorkomende soorten:

Palletrekken kopen

Een palletstelling kopen doe je niet zomaar. Wij raden aan om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf in het plaatsen van palletstellingen via onze offerte-aanvraag. Zij zullen aan de hand van uw eisen en wensen een stellingontwerp maken en een bijhorende prijs voorzien. Een offerte aanvragen kan je steeds via onze website.

» Conventionele palletstelling offerte

Gratis offerte aanvragen

Wat is de conventionele palletstelling prijs? Wat zijn de conventionele palletstelling kosten? Palletrek laten plaatsen? Vergelijk hier vrijblijvend de prijzen bij verschillende pallet leveranciers.

Onze leveranciers leveren over gans België & Nederland

Palletstelling-palletrek.be, uw gids bij de keuze van uw magazijninrichting

Welk rek voor pallets plaatsen? Stelling nodig voor het stockeren van goederen op pallets of kleingoed op palletten zoals bakken, kunststof bakken, houten kratten, kartons, vaten, dozen, platen, buizen, bigbags of IBC’s (intermediate bulk containers)? Ontdek hier alle soorten magazijnrekken om pallets te bewaren op de juiste manier. Ontdek de specifieke eigenschappen van elk palletrek. Er is zeker en vast een oplossing voor de correcte plaatsing van een palletrek in uw industrieel magazijn, koelruimte, loods, warehouse, opslagplaats / opslagruimte, hangar, werkplaats, depot of loods. Deze rekken kunnen alle soorten pallets stapelen zoals: europallets, blokpallets, balkpallets, eenmalige pallets, halve pallets, meermalige pallets, düsseldorfers, vierkante pallets, havenpallets, vatenpallets, plastic pallets, kunststof pallets, en vezelpallets in diverse maten.

Vergelijk de palletstelling prijzen

Start hier uw offerte aanvraag

 

Vragen? Contacteer ons

  • 09 330.01.77