Inrij & drive-in palletstelling

Het inrijden van een heftruck met een pallet is mogelijk bij een inrijstelling. Er kan tot 80% ruimte bespaard worden.

Bediening langs 1 zijde volgens FILO principe

Een inrijstelling is geschikt voor grote en zware goederen van bijna dezelfde soort dewelke eventueel seizoensgebonden zijn zoals grondstoffen. Ook producten met een beperkte houdbaarheidsdatum zijn geschikt voor een inrijstelling. Een inrij palletstelling werkt volgens het FILO principe ( first in last out ), de stelling kan maar langs een zijde worden bediend. Ze kunnen cp3 pallets, europallets en blokpallets stapelen.

Blokkanaal zonder beschadiging goederen

De inrijstelling is éénzijdig of tweezijdig inrijdbaar. Ook is een doorrijdvariant mogelijk. Bij een inrijstelling worden de goederen meestal op palletten geplaatst. De pallets hebben allemaal dezelfde afmeting zodoende een vlotte stapeling in het kanaal van de inrijstelling kan plaatsvinden. Ze worden achter elkaar geplaatst in de stelling. Ze worden door een heftruck in de stelling gereden en vervolgens gestapeld op de liggers. Ze worden als het ware als een blok gestapeld maar dan zonder dat ze beschadigd kunnen worden. Meerdere kanalen samen worden een blok genoemd.

Soorten afwerking inrijstelling

De uitvoering of afwerking van de staanders en liggers van de inrijstelling zijn meestal in gegalvaniseerd staal of in een hoogwaardige epoxy poedercoating. Doch worden meestal de staanders voorzien van een lak en de goten of liggers zijn gegalvaniseerd. De kleur van de inrijstelling kan verschillen van fabrikant tot fabrikant.

Bespaart tot 80% van de stockageruimte

Het voordeel van de inrijstelling is dat er t.o.v. Een conventionele palletstelling tot 80% ruimte kan bespaard worden. Op een kleine ruimte in een magazijn, kunnen veel gepalletiseerde goederen opgeslagen worden. Daarenboven heeft een heftruck geen groot gangpad nodig om de goederen te vervoeren.

Toepassing doorrij palletstelling

De doorrijstelling wordt veel toegepast in vrieshuizen, koelhuizen en koelcellen omdat de opslagcapaciteit meestal kleiner is dan een traditioneel magazijn. Het is wel een minder flexibel systeem dan de doorrolstelling.

Vraag steeds advies met offerte

Een inrijstelling kopen of een inrijstelling laten plaatsen in uw loods, magazijn, koelcel, opslagplaats, warehouse, bedrijfshal, stockruimte...? Laat je steeds bijstaan door een betrouwbare leverancier van inrijstellingen. Vraag steeds een offerte aan of gegrond advies.

» Inrijstelling offerte

Gratis offerte aanvragen

Wat is de inrijstelling prijs? Wat zijn de inrijstelling kosten? Inrijstelling laten plaatsen? Vergelijk hier vrijblijvend de prijzen bij verschillende pallet leveranciers.

Onze leveranciers leveren over gans België & Nederland

Palletstelling-palletrek.be, uw gids bij de keuze van uw magazijninrichting

Welk rek voor pallets plaatsen? Stelling nodig voor het stockeren van goederen op pallets of kleingoed op palletten zoals bakken, kunststof bakken, houten kratten, kartons, vaten, dozen, platen, buizen, bigbags of IBC’s (intermediate bulk containers)? Ontdek hier alle soorten magazijnrekken om pallets te bewaren op de juiste manier. Ontdek de specifieke eigenschappen van elk palletrek. Er is zeker en vast een oplossing voor de correcte plaatsing van een palletrek in uw industrieel magazijn, koelruimte, loods, warehouse, opslagplaats / opslagruimte, hangar, werkplaats, depot of loods. Deze rekken kunnen alle soorten pallets stapelen zoals: europallets, blokpallets, balkpallets, eenmalige pallets, halve pallets, meermalige pallets, düsseldorfers, vierkante pallets, havenpallets, vatenpallets, plastic pallets, kunststof pallets, en vezelpallets in diverse maten.

Vergelijk de palletstelling prijzen

Start hier uw offerte aanvraag

 

Vragen? Contacteer ons

  • 09 330.01.77