Silo palletstellingen & zelfdragende magazijnen

Zelfdragende magazijnen zijn grote bouwkundige installaties waar de palletstellingen een onderdeel zijn van de gebouwconstructie zelf. Een High-bay warehouse zijn een kostenbesparend magazijn.

Stelling voor zeer grote hoogte

Er kan tot 40 meter hoog gebouwd worden, doch dient men rekening te houden met de voorschriften inzake bouwhoogte.

Zelfdragende structuur

Een silo magazijnrek of zelfdragend magazijn is een hoge magazijnstelling waarbij de rekken dienst doen om de afwerking van het gebouw te dragen. De afwerking van de silo palletstelling wordt rechtstreeks aangebracht op de rekkenstructuur.

Het rekkensysteem zal de stabiliteit moeten garanderen van de wand- en dakafwerking. Men moet rekening houden met belastingen zoals regen, sneeuw, wind enz... Het systeem moet daarom voldoen aan de functionele, statische en dynamische eisen van de gebouwen en aan de geldende voorschriften voor de bouwsector.

Kostenbesparende oplossing

Het zelfdragend magazijn is een kostenbesparende oplossing omdat er geen extra dak of wanden nodig zijn. Men kan besparen op hallen en gebouwen. Ook wordt de kost prijs per m² stockage / grond beperkt om dat men in de hoogte kan bouwen.

Meestal kiest men voor een volledig geautomatiseerd bedieningssysteem om de orders / pallets en goederen te verwerken. Hoogbouwsilo's worden op relatief korte termijn opgetrokken waardoor er geen tijd verloren gaat aan hallenbouw.

Zelfdragend magazijn laten bouwen

Vraag deskundig advies aan professionele vakmensen die een perfecte oplossing kunnen aanbieden voor de stockage van uw goederen. Vraag steeds een prijs of offerte aan en vergelijk verschillende leveranciers.</p>

» Silo palletstelling offerte

Gratis offerte aanvragen

Wat is de silo stelling prijs? Wat zijn de kosten voor een zelfdragend magazijn? Silostelling laten plaatsen? Vergelijk hier vrijblijvend de prijzen bij verschillende stelling leveranciers.

Onze leveranciers leveren over gans België & Nederland

Palletstelling-palletrek.be, uw gids bij de keuze van uw magazijninrichting

Welk rek voor pallets plaatsen? Stelling nodig voor het stockeren van goederen op pallets of kleingoed op palletten zoals bakken, kunststof bakken, houten kratten, kartons, vaten, dozen, platen, buizen, bigbags of IBC’s (intermediate bulk containers)? Ontdek hier alle soorten magazijnrekken om pallets te bewaren op de juiste manier. Ontdek de specifieke eigenschappen van elk palletrek. Er is zeker en vast een oplossing voor de correcte plaatsing van een palletrek in uw industrieel magazijn, koelruimte, loods, warehouse, opslagplaats / opslagruimte, hangar, werkplaats, depot of loods. Deze rekken kunnen alle soorten pallets stapelen zoals: europallets, blokpallets, balkpallets, eenmalige pallets, halve pallets, meermalige pallets, düsseldorfers, vierkante pallets, havenpallets, vatenpallets, plastic pallets, kunststof pallets, en vezelpallets in diverse maten.

Vergelijk de palletstelling prijzen

Start hier uw offerte aanvraag

 

Vragen? Contacteer ons

  • 09 330.01.77