Verrijdbare palletstelling & mobiele palletrekken

Dankzij een mobiele stelling, wordt het mogelijk om zeer veel te stockeren in een kleine ruimte.

Inzetbaar bij lage rotatiesnelheid pallets

Een verrijdbare palletstelling wordt veel gebruikt bij de opslag van gepalletiseerde goederen van dezelfde afmeting en soort. Ze worden ingezet bij een lage rotatiesnelheid van pallets.

Schakelt 90% van de gangen uit

Verrijdbare palletstellingen zijn stellingen dewelke gemonteerd worden op gemotoriseerde onderstellen. De mobiele palletstelling kan door behulp van geleidingsrails verplaatst worden. Deze zitten in de betonvloer van de stockageplaats. Een verrijdbare palletstelling is een zeer ruimtebesparende oplossing omdat 90% van de gangen kan worden uitgespaard. De stelling wordt veel gebruikt in koelruimtes en vriescellen.

Bedienbaar door operator

De mobiele palletrekken kunnen bediend worden via een centraal punt of individueel per stelling door een operator. Dit kan handmatig gebeuren, via een afstandsbediening of via de computer. Verplaatsbare stellingen kunnen worden toegepast op conventionele stellingen zoals grootvakstellingen, palletstellingen en draagarmstellingen.

Bereikbaar met heftruck

Door het verplaatsen van een individueel mobiel palletrek, komt er een gang vrij voor eventuele heftruckbediening. Smalle gangpaden volstaan om de heftruck zijn werk te laten doen.

» Verrijdbare stelling offerte

Gratis offerte aanvragen

Wat is de verrijdbare stelling prijs? Wat zijn de mobiele stelling kosten? Mobiel magazijnrek laten plaatsen? Vergelijk hier vrijblijvend de prijzen bij verschillende pallet leveranciers.

Onze leveranciers leveren over gans België & Nederland

Palletstelling-palletrek.be, uw gids bij de keuze van uw magazijninrichting

Welk rek voor pallets plaatsen? Stelling nodig voor het stockeren van goederen op pallets of kleingoed op palletten zoals bakken, kunststof bakken, houten kratten, kartons, vaten, dozen, platen, buizen, bigbags of IBC’s (intermediate bulk containers)? Ontdek hier alle soorten magazijnrekken om pallets te bewaren op de juiste manier. Ontdek de specifieke eigenschappen van elk palletrek. Er is zeker en vast een oplossing voor de correcte plaatsing van een palletrek in uw industrieel magazijn, koelruimte, loods, warehouse, opslagplaats / opslagruimte, hangar, werkplaats, depot of loods. Deze rekken kunnen alle soorten pallets stapelen zoals: europallets, blokpallets, balkpallets, eenmalige pallets, halve pallets, meermalige pallets, düsseldorfers, vierkante pallets, havenpallets, vatenpallets, plastic pallets, kunststof pallets, en vezelpallets in diverse maten.

Vergelijk de palletstelling prijzen

Start hier uw offerte aanvraag

 

Vragen? Contacteer ons

  • 09 330.01.77